3. kolo 3.Liga SK DDsport B

11.10.2011 08:31

Hodnocení " B " týmu v sobotním dvojutkání s Abrahámem a Juniors Hluchov.K sobotním zápasům jsme nastupovali s cílem 100 % zabodovat a to se nám splnilo.

Utkání s Juniorem jsme odehráli v dobrém tempu a nebýt drobných zaváhání brankáře,tak by toto utkání skončilo bez obdržené branky.Do hry byli nasazování všichni hráči a o všech mohu říct, že opět odvedli dobrou práci.Na devíti brankách,které jsme dali se střelecky prosadili: Dostál Petr - 3x,Hlačík Jan - 2x,Olej Tomáš - 1x,Pluskal Pavel - 1x,Pospíšil Jan - 1x,Elner Pavel - 1x.

 

S Abrahámem jsem očekával vyrovnané utkání,ale toto očekávání trvalo asi jen 15 minut.Soupeř, který neměl nikoho na střídání nestačil našemu tempu, začal inkasovat a ke konci se utkání již odehrálo v poklidném tempu. Opět chci všem hráčům poděkovat za zodpovědný výkon a přístup k těmto zápasům. Střelecky se opět prosadil P.Dostál - 2x, po jednom gólu dali - Alexi,L.Dokoupil,Petružela a Brenďa.

 

Co se týká vstřelených branek ,tak je patrné pokud se dostaví Dosty a Hlača,tak naše koncovka je o 50 % lepší.Ještě jeden dodatek - chtěl bych poděkovat L.Dokoupilovi. Ikdyž jsem mu zavolal v 7.20h tak se dostavil k utkání a nahradil tak nedisciplynovaného J.Pluháčka. Ten slíbyl na 100% že dojde a bohužel nic.Do dnešního dne ani nevím proč. Hned odpovím na otázku proč jsem povolal L.Dokoupila: Nebylo jisté, zda nastoupí Pavel Pluskal a body jsme potřebovali jako sůl.