2. kolo 2.liga SK DDsport A

07.10.2011 14:40

Každý den jsem připraven odpovídat na otázky novinářů,ale bohužel novináři nikde. Chtěl jsem tak tedy učinit prostřednictvím knihy návštěv, ale byl jsem zadržen.....

Hodnocení A týmu .

A - tým odehrál v minulém týdnu dvě mistrovské utkání ve Viceměřicích. K oběma utkáním ale musím říct že nešlo o fotbal lahodící oku diváka. Příčinou nebyla nefotbalovost týmů, ale kvalita terénu. V utkání s Katastrofou,která byla od začátku oslabena o jednoho hráče , jsme byli jasně lepším týmem,ale koncovka byla ze začátku zoufalá.Po gólu,který vsítil po perfektním důrazu u brány T.Dokoupil jsme pak začli dominovat i střelecky. 4 x P.Kryl a 1 x L.Dokoupil.
V druhém utkání byl soupeř ( Skalka ) o dost houževnatější. K vážnějším akcím jsme jej ale nepustili,po celé utkání jsme byli lepší a zaslouženě vyhráli. Branky vstřelil 1 x P.Kryl a 1 x J. Schinek. V tomto utkání došlo k incidentu,ky hráč L.Dokoupil obdržel žlutou kartu a na pokyn trenéra měl opustit hřiště.Neučinil tak hned ,ale až po chvíly. Tuto záležitost jsme si vyříkali hned na lavce a dále se už nebude opakovat. Všem hráčům chci poděkovat za předvedený výkon a max.nasazení.

Diskusní téma: 1.liga 2. kolo SK DDsport A

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek